Body-Solid heeft voor elke Body* een antwoord!

Uw Body* is prioriteit voor Body-Solid. Voor uw vragen, bedenkingen over uw gezondheid, uw conditie, maar ook voor vragen omtrent uw trainingsniveau of uw ambitie, bent u bij Body-Solid aan het goede adres. De medewerkers van Body-Solid kunnen u met raad en daad adviseren voor de aankoop van de juiste toestellen en accessoires. Of het nu over , over of over gaat, Body-Solid heeft voor elke body* een oplossing…

Body-Solid gymsysteem G9

Gymsystemen

Functional trainers, Single Stack Gyms, Multi-Stack Gyms, Free Weight Gyms, Gym Accessoires ...

Body-Solid bumperschijven met stang

Losse Gewichten

Rigs, Racks, Banken, Halterstangen, Gewichtsschijven, Kettlebells, Halters, ...

Body-Solid Proclub Line S2ACD

Toestellen

Smith machines, Plate Loaded Machines, leverage, VKR, Body Weight Training ...

Body-Solid Endurance roeitrainer R300

Cardiotraining

Loopbanden, Crosstrainers, Fietsen, Fan Bikes, Roeiers ...

Body-Solid Core essential box BSTPACK

Prestatietraining

Ballen, Plyo Boxes, Matten, Springkoorden, Gewichtsvesten ...

Body-Solid Tools Medicine ball BSTMB

Accessoires

Hulpstukken, Landmines, Griptrainers, Fitnesspakketten, Gewichtsrekken...

Body* Focus:
uw fitnessdoel

Het voelt goed om een doel te bereiken. Wat dat doel is, verschilt per persoon.

Het doel van fitnessen kan algemeen zijn, zoals het onderhouden van een goede gezondheid, maar het kan ook een specifieker zijn, zoals afslanken, kracht opbouwen, het uithoudingsvermogen opkrikken of revalideren. Belangrijk is vast te stellen wat uw belangrijkste doel is om zo de aangepaste training te bepalen.

Hiernaast vindt u een opsomming van mogelijke fitness doelstellingen.

Focus op uw fitnessdoel

Goal: Fitness

Vergeet niet dat het belangrijk is voor de beginnende, maar zeker ook voor de ervaren sportbeoefenaar, om een goed opgebouwd trainingsprogramma te volgen.

Goal: Flexibiliteit

Door rek- en stretchoefeningen te doen met de hulp van een partner of met een fitnesstoestel, kunt u de flexibiliteit van uw gewrichten verbeteren en ontwikkelen. Het behoud van een goede bewegingsvrijheid in de gewrichten, verhoogt de levenskwaliteit aanzienlijk.

Goal: Intervaltraining

Door fitnessoefeningen met een matige tot een zwaardere inspanning af te wisselen met rustpauzes of een andere ontspanning, worden specifieke resultaten van de korte-termijnkrachtinspanning verbeterd. Dit type training wordt veel toegepast bij hardloop trainingsprogramma's en cross-fit-trainingsprogramma's.

Goal: Afslanken

Lichaamsbeweging in combinatie met gezonde voeding is de doeltreffendste methode om af te slanken. De verbranding van calorieën tijdens een cardiovasculaire training geeft een langdurig resultaat. Ook tijdens krachttrainingen worden, zelfs nog lang na de training, calorieën verbrand. Het is duidelijk: sporten, fitnessen en intensieve beweging is de beste manier om af te slanken.

Goal: Kracht

Een krachttraining van alle spieren, kan de algemene gezondheid verbeteren en de levenskwaliteit aanzienlijk verhogen. Krachttraining kan ook de hartfunctie verbeteren, zorgen voor sterkere beenderen, spieren, pezen en ligamenten. Krachttraining kan ook helpen bij afslanken en kan het niveau van goede cholesterol verhogen.

Goal: Atletiek

Verbetering van atletische prestaties wordt mogelijk door het combineren van de ontwikkeling van kracht, snelheid, behendigheid, uithoudingsvermogen, evenwicht, coördinatie, flexibiliteit en het voorkomen van blessures, door voedingsadvies en vertrouwen.

Goal: Cardiotraining

Cardiotraining is onmisbaar voor een goede gezondheid. Een effectieve cardiotraining streeft naar een beter uithoudings- en doorzettingsvermogen.

Goal: Revalidatie

Elk revalidatietrainingsprogramma is bedoeld om het lichaam te herstellen, de conditie te verbeteren door fysieke beweging en regelmatig oefenen.