Body-Solid staat voor kwaliteit en service!

Body-Solid Europe is de dochteronderneming van Body-Solid USA, expert op gebied van fabricage en import van fitnessapparatuur. Body en budget staan centraal bij Body-Solid, want Body-Solid biedt niet alleen een uitgebreid assortiment fitnesstoestellen aan voor , maar richt zich ook op de , zoals sportscholen en bedrijven.


Bij Body-Solid vindt u een breed gamma aan fitnessapparatuur zoals halterbanken, cardiovasculaire trainingstoestellen, krachtstations en dergelijke, maar ook kwaliteitsvolle accessoires, denk hierbij aan halterschijven, gewichten en kettlebells. Voor thuisgebruik, maar ook voor de commerciële fitnessmarkt staat Body-Solid garant om kwaliteitsvolle toestellen en accessoires te leveren, gemaakt met voor jarenlang intensief gebruik door een groot aantal sporters en hun noden.

vinkje

Veilig

vinkje

Voordelig

vinkje

Stevig

vinkje

Expertise

vinkje

Comfort

vinkje

Afwerking

Om een complete fitnesservaring te bieden, heeft Body-Solid een met advies van professionals vóór de aankoop en met een gedegen dienst na verkoop met uitstekende garantievoorwaarden.

Onze ervaren medewerkers staan klaar om advies te geven bij de uitbreiding van bestaande sportfaciliteiten, maar ook bij de inrichting van nieuwe sportclubs of sportvoorzieningen voor scholen of bedrijven. Zij kunnen helpen bij het uitstippelen op maat van ruimte en body én budget!

Body-Solid heeft steeds een producten op voorraad, ideaal voor een probleemloze levering, zonder lange wachttijden, snel klaar voor gebruik. Neem zeker contact op voor een vrijblijvende prijsofferte.